Opšti uslovi i odredbe za korišćenje

 

Zaštita ličnih podataka

Potpuno pristajem da Reform PRODUCTS & SERVICES s.r.o. pristupi mojim podacima sadržanim u dokumentima, koji su odvojeni od ove izjave ili su na drugi način dostavljeni, i da se ti podaci sačuvaju u elektronskom obliku i / ili na papiru, odnosno da ih obrađuju u vezi sa uslugama, koje su mi pružene, u skladu sa odredbama zakona CKSII iz 2011. o Informacionom Samoopredjeljenju i Slobodi informacija i Uredbi (EU) 2016/679 Evropskog Parlamenta i Saveta, kao i o vlastitoj politici zaštite podata ka sigurnosti podataka, obaveštenje o zaštiti podataka i drugim važećim propisima.

Prihvatam zadržavanje mojih podataka od strane Reform PRODUCTS & SERVICES s.r.o. (kontakt informacije: info(at)reformenglish.com) u njihovim podacima, čak iako ne koristim više njihove usluge.

 

Obaveze ReformPRODUCTS & SERVICES s.r.o.

Učenje Englsekog jezika preko Skype-a. Garantujemo novi termin nastave u slučaju tehničkih problema.

 

Obaveze studenta

Da informiše firmu Reform PRODUCTS & SERVICES Inc. o rasporedu predavanja najkasnije jednu nedelju unapred (do četvrtka 17:00 poUTC+1). Za informisanje  Reform PRODUCTS & SERVICES s.r.o. (Inc.) putem e-mailana info(at)reformenglish.com ili kratkom porukom na +49 162 701 3186 o promenama rasporeda, najkasnije u roku od 24 sata do potvrđenog časa.

 

Garancija povrata novca

Prema pravilima Evropske unije 2011 (2011/83 / EU) ako ste kupili robu ili uslugu na mreži ili van prodavnice (telefonom, putem pošte), imate pravo da otkažete i vratite narudžbinu iz bilo kojeg razloga i bez opravdanja u roku od 14 dana. U ovom slučaju vratitćemo Vam novac za preostale časove.

Dr. László Bódi

Direktor

Podelite našu internet stranicu:   

Copyright © ReformEnglish.com 2009-2022 All rights reserved

Reform PRODUCTS & SERVICES s.r.o. (d.o.o.)

Tel.: +49 162 701 31 86 | info@reformenglish.com | Skype: reform.deutsch1

IMPRESUM | USLOVI KORIŠĆENJA